Over Marga

Alleen vanuit persoonlijke overvloed kun je geven

Te midden van de dagelijkse chaos zie ik talloze mensen die dreigen op te branden, verstrikt in een systeem dat niet resoneert met hun innerlijke kompas. We herkennen de dissonantie, maar de tijd ontglipt ons, of we geven onszelf niet de ruimte om de diepere oorzaken te doorgronden. En we hollen door ondanks dat het niet goed voelt.

Stap uit de ratrace en ontdek de kracht van persoonlijke overvloed.

Ik stond ooit aan dezelfde zijde van de lijn. Jarenlang voldeed ik aan verwachtingen, die ik dacht dat anderen van mij hadden. Ik heb een fijn gezin, was zeer gedreven in mijn werk en had zelfs tijd voor mijn favoriete hobby’s. Het leek alsof ik alles had bereikt, maar toch was ik niet tevreden, er knaagde iets van binnen. Een onvervuld verlangen dreef me naar meer succes, grotere projecten. Hoewel deze inspanningen me ver brachten, voelde ik dat ze me niet zouden leiden naar wat mijn ziel echt zocht. Pas toen ik diep in mezelf keek tijdens de opleiding Bewustzijnscoaching, ontdekte ik dat mijn overtuigingen mij belemmerden om mijn passie te volgen. Mijn ‘purpose’, mijn reden van bestaan, was op de achtergrond geraakt. Ik leefde niet naar waar mijn hart naar verlangde. Mijn oude patronen en overtuigingen hielden me tegen. Vele ideeën, wensen en dromen kwamen voorbij. En telkens als ik dacht: “Dit is het!”, weerhield iets me ervan om de stap te zetten. Ik twijfelde of mijn dromen wel voor mij waren weggelegd.

“Om boven jezelf uit te stijgen
moet je diep duiken.”

In de zomer van 2023, na mijn opleiding Bewustzijnscoaching, besloot ik het roer om te gooien. Geen immense projecten meer die al mijn tijd en energie opslokken, maar meer ruimte voor mijn passies, mijn ware zelf. Dus ik nam de tijd om bij te tanken, geïnspireerd te raken, want zoals de titel zegt: “Alleen vanuit overvloed kun je geven.” Het is nu tijd om de dingen te doen waar ik al jaren van droom en echt warm voor loop. Tijd voor mijn dromen. Wat ik vooral belangrijk vind is een bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken, te beginnen bij mezelf.

Ik ervaar overvloed, het borrelt en het bruist. Dat wil ik met jou delen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, en daarvoor is het belangrijk om eerst diep naar binnen te duiken, op te schonen en ruimte te maken. En dan ontstaat vanuit jouw persoonlijke overvloed echte verandering. Dus, laten we samen een verschil maken, een golf van overvloed creëren die de wereld omarmt en transformeert.

“Er knaagde iets … toen ik diep naar binnen keek, realiseerde ik me dat ik niet echt mijn dromen volgde! Ik gooide het roer om en koos voor mijn zielsmissie.”