De Ympactbrigade

Waarom “DeYmpactbrigade”?

Ympact

Ympact heeft net als het woord impact de betekenis van invloed, effect, maar het is net even anders. Ympact is nodig in deze tijd van grote uitdagingen. Als we verandering willen, is het van belang dat we anders gaan denken en handelen. Als we blijven doen wat we altijd hebben gedaan, krijgen we… hetzelfde. Mijn missie is om bij te dragen aan een betere wereld, en ik doe dat graag op mijn eigen manier. Ik geloof dat velen in deze wereld te ver van zichzelf zijn afgedwaald, wat een van de redenen is dat we onszelf en de aarde uitputten. Gelukkig is er een oplossing: terug naar onszelf, terug naar de natuur, terug naar de basis! Naar onze menselijke natuur. Sleutelwoorden zijn bewustzijn, intuïtie, passie, purpose, authenticiteit, samenwerking en actie. Eerst jezelf leren kennen, zorgen voor persoonlijke overvloed en dan aan de slag gaan met jouw levensmissie.

De Y heeft voor mij verschillende betekenissen:

De Y staat voor keuze

Je hebt altijd een keuze, linksaf of rechtsaf. De i zet de puntjes op de i, ofwel de richting staat al vast. De Y staat voor mogelijkheden: De oude manier of het anders doen, zelfs als dat onmogelijk lijkt!

De Y staat voor “you”

Je moet het zelf doen, verandering begint bij jezelf.

De Y staat voor het waarom

In het Engels klinkt de y als “why?” Het waarom, jouw waarom… Dat is de basis van bewustzijnscoaching. Als je echt weet wat je diep van binnen wilt, zijn al jouw acties daarop gericht. Het brengt je in een “staat van zijn” die jou succesvol maakt. Zie ter inspiratie deze video

De Brigade

Ympact maken dat doe je bij voorkeur samen. Mijn motto is: alleen ga je snel, samen kom je verder! Ik werk samen met een aantal fijne mensen, die een soortgelijke visie hebben als ik. Zij zijn echter niet hetzelfde en daardoor vullen we elkaar aan.

Ympact maak ik samen met de brigade!

“Mensen die in contact zijn met hun diepste verlangens zijn succesvoller. Zij kunnen hun dromen leven en hebben meer energie om van betekenis te kunnen zijn. Het is mijn missie om mensen te helpen ontdekken wat hun zielsmissie is.”

Wil jij ook meer Ympact?

Maak kennis met De Brigade

“Alleen ga je snel, samen kom je verder!”

Ofwel; Ympact maak je niet alleen !Maak kennis met de brigade van mensen met wie ik samenwerk, met hun eigen specifiekekwaliteiten, kennis en ervaring.

Samen wordt een + een = drie!