Voor bedrijven

Geïnspireerd en gemotiveerd personeel

Ontdek de kracht van vernieuwing en haal het beste uit jouw medewerkers! Ympact begint bij gemotiveerde, geïnspireerde medewerkers en teams die naadloos samenwerken. Mijn unieke aanpak biedt een frisse kijk op teamontwikkeling, en het is precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Trainingen talentontwikkeling, Workshops: Werkgeluk, Vitaliteit, en meer…

Investeer in de groei en het welzijn van jouw medewerkers met trainingen en workshops die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk, vitaliteit en andere essentiële aspecten van professionele ontwikkeling.

Maak nu kennis!

“Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van bedrijven. Toch wordt dit wel eens vergeten, omdat het niet altijd direct terug te zien is in de bedrijfsresultaten. Ik werk graag met organisaties die begrijpen dat medewerkers graag goed presteren. Zij hebben de juiste faciliteiten en aandacht nodig. Als medewerkers doen waar ze goed in zijn en in hun kracht staan, werken ze met meer plezier, meer energie en leveren betere resultaten. Met de juiste aandacht groeien ze uit tot de beste versie van zichzelf zij krijgen vleugels en de organisatie vliegt met hen mee.”

Innovatiesessies

Stimuleer vernieuwing binnen jouw team met onze dynamische innovatiesessies. De beste ideeën ontstaan ineen omgeving waarin creativiteit en out-of-the-box denken worden aangemoedigd. Niet alleen levert dezeaanpak nieuwe ideeën op, maar ook draagvlak, betrokkenheid en een bredere blik van medewerkers op hun werk en de organisatie.

Teamcoaching in de natuur

Laat de natuur dienen als jouw inspirerende bron. Teamcoaching-sessies in de natuur tillen samenwerkingnaar een hoger niveau en stimuleren bewustwording en vitaliteit. Bovendien dragen deze sessies bij aancreativiteit en zijn een inspiratie om meer in beweging te komen.

Podcasts

Duik in de wereld van onbegrensde mogelijkheden van informatieve en inspirerende podcasts. Deel jouw kennis, visie en inzichten met jouwmedewerkers en de rest van de wereld. Door middel van interviews worden medewerkers geïnspireerd door jouw inzichten, die van experts,succesverhalen en de laatste trends binnen jouw branche.

Assessment StrengthsFinder

Ontgrendel het volledige potentieel van jouw team met het StrengthsFinder-assessment. Identificeer individuele sterke punten en optimaliseer de samenwerking voor maximale efficiëntie. Bij mijn aanpak draait het niet alleen om traditionele bedrijfsontwikkeling, maar om het vormgeven van een werkomgeving waarin jouw medewerkers en teams het beste gedijen. Laten we samen een plan opstellen dat past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Klaar om de weg naar ympactvol succes te bewandelen?