Blogs

bewustzijnscoaching800

Bewustzijnscoaching

7 sessies

Persoonlijke begeleiding voor meer verbinding met jezelf en jouw omgeving. Focus ligt op jouw persoonlijke doelstelling; rust, vertrouwen, verbinding of in beweging komen. Hoe dan ook een nieuwe basis voor jouw leven.

€ 903,-

ride-thing

The Magical Ride

15 sessies

Stap uit jouw eigen schaduw! We gaan aan de slag met Voice dialogue en familieopstellingen. Daarnaast krijg je praktische opdrachten en tips voor een stevige basis met meer levensenergie en in flow met jouw wensen.

€ 1.548,-

deep-dive800

The deep dive

Jaarprogramma

Laat je verrassen! Je wordt ondergedompeld in… en bouwt aan een nieuw stevig fundament voor jouw leven. We pakken jouw blokkades aan en je ontdekt jouw zielsmissie, wat echt bij je past, zodat jouw levensenergie gaat stromen.

€ 7.500,-

Wandelcoaching

Voor de coaching gaat mijn voorkeur uit naar wandelcoaching. Samen gaan we op pad, zowel letterlijk als figuurlijk. Mijn wandelcoaching combineert diepgaande gesprekken met inspirerende opdrachten in de natuur. Ontdek jouw natuur, luister naar je intuïtie en maak keuzes die echt bijdragen aan jouw levensgeluk. Wat laat de natuur jou zien? Wat is jouw natuur? Wat zegt jouw intuïtie? Samen gaan we de diepte in en kom je dichterbij jouw gevoel. Als het regent of koud is kunnen we schuilen in mijn camperbusje onder genot van koffie of thee. Ook is het mogelijk om op locatie af te spreken.

“Mensen die in contact zijn met hun diepste verlangens zijn succesvoller. Zij kunnen hun dromen leven en hebben meer energie om van betekenis te kunnen zijn. Het is mijn missie om mensen te helpen ontdekken wat hun zielsmissie is.”

Durf jij de reis naar binnen aan?

Hoe is het om jou te zijn?!

Durf jij de eerste stap te zetten naar het verwezenlijken van jouw ware potentieel?

Je vraagt je af “Is dit alles?” Je hebt het goed voor elkaar maar er knaagt iets. Vaak zijn dit onbewuste patronen en gedachten.

Ontdek de kracht van bewust leven en laat je inspireren door een reis naar jouw ware zelf. In een wereld waarin we onbewust labels opgeplakt krijgen envoldoen aan de verwachtingen van anderen, verliezen we vaak het contact met onze diepste verlangens.

Wie ben jij werkelijk, los van de opgelegde verwachtingen? Heb jij jouw schaduwkanten al omarmd? Hoe beïnvloeden deze onbewuste processen jouwleven, jouw keuzes en ook jouw energieniveau?

Samen gaan we de uitdaging aan om de innerlijke criticus te ontmaskeren en andere stemmen in je hoofd te onderzoeken die je weerhouden om jedromen waar te maken. Het vergt moed om naar binnen te kijken. Graag ben ik jouw tijdelijke reisgezel en samen creëren we een veilige plek waar alles ermag zijn. Waar jij helemaal JIJ mag zijn!

Leven vanuit het hart transformeert je perspectief op het leven. Ontdek de kracht van liefde, vertrouwen en passie diep in je hart. Onderzoek toont aandat mensen met een helder doel succesvoller, gelukkiger en gezonder zijn. Laten we samen op zoek gaan naar jouw purpose, jouw echte zelf.

Mijn holistische aanpak, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en kennis uit bewustzijnscoaching, familieopstellingen, Voice dialogue, counselling, reiki,traditional Chinese medicine en mijn liefde voor de natuur, vormt de basis van mijn begeleiding. Ik heb een uniek model ontwikkeld om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Ja, ik wil graag een afspraak!